Адміністративний курс Монтессорі
1 – 2 лютого 2019 року

Шановні  керівники  Монтессорі-закладів Украіни  та Монтессорі- педагоги із досвідом роботи!

1 – 2 лютого 2019 року- працюємо з Маршею Стенсел(США) .

Семінар-тренінг  присвячений одній з найважливіших складових роботи   будь-  якого освітнього закладу – співпраці з батьками.

Ви дізнаєтесь:

• Як залучили батьків до активного діалогу
  • Яким змістом наповнити презентації та майстер-класи для батьків
  • Яким чином виходити із конфліктних ситуацій
  • Як створитиспільноту батьків-однодумців

Запрошуємо попрацювати разом з нами, обмінятися думками, повчитися планувати, аналізувати, наповнювати новим змістом програми співпраці з батьківською громадськістю.

Tabs

Програма

Марша Стенсел (США) Марша Стенсел  керівник міжнародного проекту по створенню монтессорі-шкіл в Китаї, освітнього Монтессорі-центру Трініті (м. Шанхай, Китай). Упродовж багатьох років була директором Принстонської Школи Монтессорі (США), виконавчим директором Принстонського центру з підготовки Монтессорі-вчителів. 25 років тому М.Стенсел підтримала ініціативи українських освітян, спрямовані на впровадження гуманістичної педагогічної системи Марії Монтессорі: зробила вагомий особистий внесок у ірозвиток та забезпечення високих стандартів Монтессорі-освіти в Україні. Має дипломи Американського Монтессорі Товариства (AMS) за спеціалізацією «Раннє дитинство», бакалавра з питань професійної освіти Університету Вандербільта (США) та магістра Державного університету Райта (США) за спеціалізацією «Керівництво навчальним процесом та викладання в навчальних закладах».

Вартість 3800,00 грн., для слухачів та випускників УМЦ знижка 10%.

Додаткова інформація за тел. 044-353-15-98

Попередня реєстрація: https://goo.gl/forms/TNvvkjl3jhNSEBBq1

З повагою, адміністрація УМЦ

Спікери