Джині Кусак
Принстонський центр з підготовки Монтессорі-вчителів. Консультант-інструктор

Джинні Кусак - провідний інструктор, викладач курсів для директорів, адміністраторів та вчителів, котрі прагнуть зробити діяльність своїх шкіл більш успішною. Член викладацького складу та наставник Інституту Американського Монтессорі Товариства (AMS) Emerging Leadership Fellowship Institute, консультант-інструктор адміністративного курсу Принстонського центру з підготовки Монтессорі-вчителів (PCTE). Має дипломи АМІ (початкова школа), бакалавра педагогічного коледжу Альверно (США), магістра богослов’я Духовної  семінарії м. Нью-Брансвік (США), сертифікат інструктора Джоржтаунського університету (США).

Д.Кусак має значний досвід у сфері Монтессорі-освіти: обіймала посади вчителя, директора Лейксайдської школи Монтессорі, директора Принстонського центру з підготовки Монтессорі-вчителів (США). Починаючи з 1994 року, разом з іншими американськими та українськими колегами-освітянами з великим ентузіазмом брала участь у реалізації проекту з розвитку якісної Монтессорі-освіти в навчальних закладах Києва, а також у становленні  Українського освітнього Монтессорі-центру. Пишається і вдячна за отримане запрошення стати учасником Міжнародної конференції, що проводиться під егідою Всеукраїнської асоціації Монтессорі-вчителів.

Приймає участь у заході: