Елізабет Маттяйссен
Голландська Асоціаціія Монтессорі. Член Правління

У Міністерстві охорони здоров’я Нідерландів зареєстрована як психолог. Є засновником приватної компанії психологічної служби. Має вищу педагогічну освіту. З 1963 по 1969 рр. працювала Монтессорі-вчителем з дітьми віком від 4 до 12 років. Протягом семи років обіймала посаду Монтессорі-інструктора Вищої школи м. Лейден (Нідерланди). Автор багатьох публікацій з питань розвитку дитини, розміщених у голландському Монтессорі-журналі. Розробила дві моніторингові системи: для традиційної школи та школи-Монтессорі.

Упродовж 20 років працює наставником, надаючи допомогу в розвитку Монтессорі-освіти в Голландії, Бельгії, Україні, Росії, Китаї, Лівані та Німеччині. Активний учасник голландського проекту “Нові підходи до викладання математики в системі Монтессорі”, надає консультативну допомогу традиційним школам і школам-Монтессорі з питань коучінга, менеджмента, дидактики та методики. Член правління Голландської Aсоціації Монтессорі.

Приймає участь у заході: