Монтессорі. Перші Кроки

“Монтессорі. Перші Кроки” – це мережа Монтессорі центрів, представлених у Києві та Одесі, для дітей від 9 місяців до 7 років. Ми працюємо з 2008 року та є частиною британо-української групи The London School of English.

Наша місія: розповсюдження ідей М.Монтессорі в Україні; впровадження якісної освіти як для дітей, так і для батьків; виховання вільної і сильної особистості; прищеплення любові до навчання та підготовка дитини до самостійного існування у світі дорослих.

Наші центри: це велика сім’я, у якій навчаються діти різного віку. Вони зростають у дружньому колективі, навчаючись доброзичливості та повазі один до одного.

Навчання дітей проводиться двома мовами – українською та англійською. Це обумовлено як високою кількістю дітей–іноземців, так і орієнтацією держави на європейські стандарти.

Наш девіз: cтавлення до дитини та сім’ї в цілому з повагою і любов’ю.

Наші викладачі: старанно відбираються не тільки за кваліфікаційними ознаками, а й перш за все згідно особистісних характеристик. Як перед початком роботи, так і протягом усієї професійної діяльності, вони проходять відповідний курс навчання, підготовки та супервізії. Більшість мають міжнародні дипломи або дипломи Українського центру з підготовки вчителів Монтессорі.

Усі ми – одна команда, яка працює над улюбленою справою.

• м. Київ, вул. Євгена Коновальця, 32Б телефон: (044) 220-09-19, (050) 351-87-62, (067) 503-51-57 • м. Київ, вул. Раїси Окипної, 18 телефон: (044) 229-73-80, (094) 829-73-80 • м. Одеса, вул. Академічна 20Б, офіс 2 телефон: +38(048) 729-69-00, +38(048) 7