Монтессорі Школа «UMI»

Школа Монтессорі «UMI» заснована у 2007 році, а з 2010 року на базі закладу функціонує Тренінг Центр «UMI» (United Montessori Institute), що надає можливість педагогам з України та інших країн підвищити свою кваліфікацію. Також ми активно займаємось розповсюдженням учбових матеріалів.

Ми мріємо про світ, в якому кожна людина здатна повністю реалізувати свій потенціал, і вважаємо, що навчання дітей - це найвище покликання на Землі. Тому звернення до спадщини Марії Монтессорі невипадково, адже вона вважала, що найголовніше для людства - це дитина і її життєвий шлях.

Заняття у нас побудовані таким чином, щоб допомагати дітям розвивати самостійність, відповідальність, почуття взаємодопомоги і поваги. Наші сертифіковані педагоги Монтессорі щодня ведуть спостереження за розвитком кожної дитини. Індивідуальна робота проходить у спеціально підготовленому Монтессорі середовищі з сучасними та якісними Монтессорі матеріалами. Також наші діти вивчають англійську мову, музику за системою Карла Орфа, хореографію, займаються творчістю та фізичною культурою, мають супровід корекційного педагога та логопеда. Наші фахівці постійно підвищують свою кваліфікацію.

+380996625048  +380684905178

Київ, Симиренка 5А