Монтессорі-центр природного розвитку дитини "Новий Я"

Центр природного розвитку дитини «Новий Я» було відкрито у вересні 2016 року. Знаходиться він у чистому районі, поблизу лісової ділянки. Основоположною для роботи Центру було обрано педагогічну систему італійського педагога і вченого Марії Монтессорі як одну з найбільш природовідповідних для розвитку дитини. Принципи цієї системи допомагають малюку в психологічно комфортних умовах розкрити себе, опановуючи навичками, знаннями та вміннями, необхідними для свого віку.

Організоване Монтессорі-середовище допомагає розкрити в дітях природний внутрішній потенціал, сприяти доброзичливій і затишній атмосфері. У нашій команді тільки позитивно налаштовані люди, професіонали своєї справи, які люблять дітей і вміють з ними спілкуватися. Педагоги створюють умови для творчих прагнень дітей, надають достатньо свободи для самовираження і розкриття індивідуальності. Головне наше завдання – спостерігати і направляти.

У нашому Центрі діти набувають основні для їх подальшого успішного життя якості: самостійність, вміння вибирати і планувати, вміння думати, відповідальність, допитливість, любов до навчання, бажання співпрацювати та конструктивно спілкуватися.

Центр відвідують діти віком від 1 до 6 років. Вони  розвивають життєві навички у вільному Монтессорі-просторі різновікової групи,  обираючи  конструктивну  діяльність.
Місія Центру:

• створювати умови для саморозвитку дитини, формуванні її життєвої компетентності, відкритого ставлення до себе, оточуючих людей  та здорового способу життя;
  • сприяти поширенню філософських принципів методу Марії Монтессорі серед батьків.

Завдання Центру:

• наповнити свідомість дитини поняттям про те, що людина – частина природи;
  • сприяти розвитку цілісної гармонійної особистості дитини, здатної приймати самостійні обдумані рішення, бути незалежною, вільною і дисциплінованою.

Монтессор-центр «Новий Я» – це новий підхід у розвитку та вихованні дітей.

yes@newme.org.ua

Київська облась, Бориспільській район, село Гора, вулиця Київська 19.
Телефон: