Отримайте Сертифікат Монтессорі Педагога від Голландської Монтессорі Асоціації (NMV)
з 9 квітня 2018, 45 днів

Запрошуємо на другий в Україні Курс ТЕР 0-6 (Teacher Education Program 0-6) з підготовки Сертифікованих Монтессорі Педагогів, який пройде в Києві. Метою Курсу є підвищення рівня знань студентів до сертифікаційного рівня Голландської Монтессорі Асоціації. Термін навчання 45 днів: 25 днів (200 годин) роботи з тренерами в класі і додатково 20 днів (160 годин) позакласної роботи з тренерами онлайн (виконання домашніх і практичних завдань). Початок 9 квітня 2018 року. З програмою Курсу ТЕР 0-6 та АТЕР, кваліфікацією тренерів, вимогами до учасників ви зможете ознайомитися за посиланням http://umi.org.ua/trenings.html

Tabs

Програма

Курс інтенсивний і передбачає постійне спілкування із тренерами в перервах між роботою у класі, надсилання звітів, відео та фото для аналізу і надання індивідуального зворотного зв’язку студентам. Тренери індивідуально розробляють план навчання для кожного студента і надають індивідуальні завдання, враховуючи, що рівень підготовки і практики студентів Курсу різний. Практичні заняття студентів в середовищі проводяться під наглядом тренерів, а також самостійно на базі Монтессорі Школи «УМІ» або в іншій Монтессорі школі за вибором студента. Всі складні презентації вивчаються і практикуються разом з тренерами в класі. Інші презентації вивчаються самостійно на базі відео уроків та літератури рекомендованої особисто тренерами. Після самостійного вивчення студенти надають тренерам фото та відео звіти роботи з матеріалами та отримують детальний аналіз прогресу в навчанні і оволодіння навичок Монтессорі Педагога.

Після закінчення Голландська Монтессорі Асоціація (MNV) видає офіційний Сертифікат Європейського рівня: «Монтессорі Педагог в групах дітей віком 0-6» (the Certificate of the Dutch Montessori Association: "Montessori Teacher in Infancy and Primary Education; Age 0-6").  Додатково цей Сертифікат надає право пройти Курс АТEP (Advanced Teacher Education Program) з підготовки Внутрішніх Шкільних Радників (Коучів) Голландської Монтессорі Асоціації. Курс АТЕР пройде в 2019 році в Києві.  Термін навчання 45 днів (25 днів роботи в класі і 20 днів практичної роботи та виконання домашніх завдань). !Тільки кандидати, які вже отримали сертифікат ТЕР 0-6 Голландської Монтессорі Асоціації можуть бути зараховані на Курс АТЕР. Даний Курс сертифікований Голландською Монтессорі Асоціацією (NMV) і урядом Нідерландів (проходження даного курсу педагогами Нідерландів вважається офіційним державним підвищенням кваліфікації педагога).