Отримайте Сертифікат Монтессорі Педагога від Голландської Монтессорі Асоціації (NMV)
з 19 серпня 2019, 45 днів

Запрошуємо на третій в Україні Курс ТЕР 0-6 (Teacher Education Program 0-6) з підготовки Сертифікованих Монтессорі Педагогів, який пройде в Києві.

Курс дуже інтенсивний і передбачає постійне спілкування з тренерами в перервах між роботою в класі.

Термін навчання: 45 днів (25 днів роботи в класі і 20 днів роботи з тренерами онлайн і виконання практичних завдань). Робота в класі (25 днів) пройде в Києві і поділена на 4 частини: (1) 19 – 25 серпня 2019; (2) 21 – 27 жовтня 2019; (3) 09 – 15 грудня 2019; (4) 09 – 14 лютого 2020

Після закінчення Голландська Монтессорі Асоціація (MNV) видає офіційний Сертифікат Європейського рівня: «Монтессорі Педагог в групах дітей віком 0-6» (the Certificate of the Dutch Montessori Association: "Montessori Teacher in Infancy and Primary Education; Age 0-6").

Додатково цей Сертифікат надає право пройти Курс АТEP (Advanced Teacher Education Program) з підготовки Внутрішніх Шкільних Радників (Коучів) Голландської Монтессорі Асоціації. Курс АТЕР пройде в 2019 році в Києві з 16 серпня. Термін навчання 45 днів (25 днів роботи в класі і 20 днів практичної роботи та виконання домашніх завдань). Тільки кандидати, які вже отримали сертифікат ТЕР 0-6 Голландської Монтессорі Асоціації можуть бути зараховані на Курс АТЕР.

Детальніше за посиланням:  http://umi.org.ua/trenings.html

Tabs

Реєстрація

Реєстраційний внесок на участь одного делегата у конференції становить 3000 грн. - за умови сплати до 29.09.2017

Після 29.09.2017 реєстраційний внесок на участь одного делегата у конференції становитиме 4000 грн.

Знижка на участь другого і кожного наступного делегата від однієї організації - 15% (у разі одночасної реєстрації учасників).

Реєстрація на конференцію

РЕЄСТРАЦІЙНА ФОРМА УЧАСНИКА КОНФЕРЕНЦІЇ

Будь ласка, зверніть увагу - * всі поля мають бути заповнені українською мовою.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ЗАКЛАД ОСВІТИ

КОНТАКТНІ ДАНІ УПОВНОВАЖЕНОЇ ОСОБИ

Будь ласка, оберіть захід освіти, який Ви бажаєте відвідати.

З умовами участі у конференції та обробки моїх персональних даних ознайомлена/ознайомлений.