Ріта Бреннер
Освітній Монтессорі-центр (м. Шанхай, КНР), провідний педагог

Ріта Бреннер – визнаний на міжнародному рівні педагог, володіє глибокими знаннями з питань задоволення природних потреб дитини та ефективного застосування методу Монтессорі в школі та вдома. ”Вчитель учителів” - так упродовж багатьох років її кваліфікували колеги по роботі в Принстонській школі Монтессорі (США), а також слухачі Принстонського центру з підготовки Монтессорі-вчителів, в якому вона викладала курс філософії та вела роботу з батьками. Має дипломи бакалавра (іспанська мова) Хантерського коледжу (США) та Монтессорі-педагога Американської асоціації Монтессорі-вчителів (AMS) за спеціалізацією «раннє дитинство та Toddler”.

Як консультант-наставник активно співпрацювала протягом 20 років в українсько-американському проекті з впровадження та розвитку педагогіки Марії Монтессорі в Україні. Користується авторитетом і глибокою повагою українських освітян за свою багаторічну самовіддану працю. Наразі Р.Бреннер є провідний педагог освітнього Монтессорі-центру Трініті (м. Шанхай, КНР), де викладає на курсах «раннє дитинство та Toddler».

Приймає участь у заході: