Приватний заклад "Навачально-виховний комплекс "Українська Монтессорі-школа "Смайлика"

Ідучи за бажанням створити середовище для дітей, яке б дозволяло пізнавати навколишній світ з радістю, нами був започаткований наш заклад. Ми назвали його “Українська Монтессорі-школа «Смайлика», із щирою вірою в те, що саме дитяча посмішка та задоволення є тим ключем, який відкриває серця людей, вірою в те, що наші діти вартують більшого.
Наша школа, це те місце, де ваша дитина прагнутиме пізнавати із радістю. Наше навчання готує до життя. Важливо, якою людиною росте дитина.
Місією закладу є бажання плекати людяність та вихованість, давати можливість навчатися із задоволенням, чути і розуміти кожну дитину.

Ми віримо, що наші учні повинні бути свідомими і розумними,  і у всіх має бути доступ  до гарної освіти.  Тому що у всіх дітей   величезний потенціал  і наші програми  дають їм змогу прагнути досконалості.

Відкрийте для себе «Українську Монтессорі-школу «Смайлика», пробудіть у дитині потенціал  до майбутніх відкриттів.

www.smileykids.if.ua

0342503698, 0985135569

cело Крихівці Івано-Франківської міської ради вулиця Двірська, 20 та Івано-Франківськ вулиця Вовчинецька, 30