Український Монтессорі Центр

Головна мета ТОВ «Український Монтессорі центр» - фахова підготовка Монтессорі спеціалістів на основі більше ніж 20-річного практичного досвіду роботи в галузі Монтессорі освіти в Україні. Під час навчання слухачі отримують грунтовні теоретичні та практичні знання з філософії та методики М. Монтессорі, працюють з дидактичними матеріалами, спостерігають за реальною роботою в Монтессорі класі, створюють власні дидактичні матеріали та розробки, отримують повний комплект методичних матеріалів, які необхідні для подальшої роботи.

Основні навчальні програми: «Вчитель по роботі з дітьми від 1,5 до 3 років» (Тоддлер-програма) та «Вчитель про роботі з дітьми від 3 до 6 років» (Дошкільна програма). Термін навчання – 2 роки. Після закінчення навчання слухачі отримують Сертифікат вчителя Монтессорі. Наш досвід підготовки Монтессорі-спеціалістів та тісний контакт з Монтессорі-закладами України, дають можливість випускникам знайти роботу в будь-якому куточку нашої країни та за кордоном.

Також центр проводить підготовку адміністраторів (керівників) Монтессорі закладів. Під час навчання слухачі отримують комплексні знання, які стануть у нагоді для відкриття, управління та розвитку Монтессорі закладу.

Український Монтессорі центр проводить як інформаційно-просвітницькі семінари для батьків та педагогів, так і спеціалізовані семінари для підвищення кваліфікації Монтессорі педагогів за участю провідних фахівців України та інших країн.

Навчання методу Монтессорі – це навчання філософії життя, яка базується на повазі до особистості , вихованні впевненості в собі, умінні самореалізовуватись та взаємодіяти з навколишнім світом.

Київ, вул. Ентузіастів 5/1
Графік роботи: