ЗГОДА НА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Цим документом, я підтверджую, що повідомляю Всеукраїнській Асоціації Монтессорі Вчителів свої актуальні дані:

• прізвище, ім’я, по батькові;
  • адресу електронної пошти;
  • номери засобів зв’язку, інші можливі резервні контакти (назва організації, тощо)

та тим самим уповноважую і надаю свою добровільну, безумовну та необмежену строком згоду на обробку, зберігання, поширення і доступ до цих даних третіх осіб, у випадках, пов'язаних із:

• підготовкою та виготовленням конференційних матеріалів (друк беджів учасників, тощо);
  • сприянням бронюванню і оформленню проживання у готелях;
  • сприянням отриманню послуг із транспортного обслуговування;
  • та /або одержанням додаткових послуг, пов'язаних з участю у заходах Всеукраїнської Асоціації Монтессорі Вчителів;
  • проведенням маркетингових заходів Всеукраїнської Асоціації Монтессорі Вчителів та її партнерів (направлення повідомлень (push-повідомлень, Skype, Viber, WhatsApp та інших повідомлень, надісланих за допомогою різних ОТТ-додатків, SMS-повідомлень, повідомлень іншого типу/способу передачі) на засоби зв’язку, повідомлені мною, про заходи Асоціації та її партнерів).

Підтвердження щодо отримання письмового повідомлення:

У зв‘язку із включенням моїх персональних даних до бази персональних даних Всеукраїнської Асоціації Монтессорі Вчителів, цим також підтверджую, що мене письмово повідомлено про мету збору даних та осіб, яким передаються мої персональні дані, а також письмово повідомлено про наступні мої права згідно із Законом України «Про захист персональних даних»:

• знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Акцептуючи (приймаючи) цей документ, я визнаю, що мої права є зрозумілими та прийнятними.